BARBARELLA AMERSFOORT

BARBARELLA AMERSFOORT Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 64 beoordelingen
30 sep 2018 om 23:59 Ik had hier een goede beoordeling neer kunnen zetten, wanneer men open zou zijn. Helaas was men, net zoals de dag daarvoor, gesloten. Aangekondigd wel te verstaan.
30 aug 2018 om 21:39 Besteld om 16:30. En om 17:45 zou het eten arriveren echter was dit om 18:15. Eten was niet echt lekker!
29 aug 2018 om 2:08 Bezorging duurde 2 uur en 15 minuten... broodje donner was koud voor de rest redelijk
27 aug 2018 om 0:18 Het duurde ruim 2.5 uur voordat de bestelling er was. Eerste keer bellen werd mij verteld dat het er met 20 min zou zijn. Na 45 min was het er nog niet. Nog maar een x bellen. Gaf aan dat t de 1e maar laatste x was dat ik bestel. Meneer zei: is goed. Uhmm
23 aug 2018 om 0:48 Snelle bezorging, maar het eten was zo goed als koud en de kapsalon echt niet te eten! Ook was de saus op alle gerechten vergeten.
22 aug 2018 om 10:26 They forgot some of the food we ordered. Also took pretty long. Didnt pick up the phone when I wanted to ask about the forgotten food.
21 aug 2018 om 10:10 na een paar happen van mijn kapsalon was ik erg misselijk. In de kapsalon zaten ook stukjes vlees die rood glanzend waren en het leken op stukjes vet. Bij de gefrituurde zag je dat het frituurvet al heel oud was. Ook was bestelling niet compleet.
20 aug 2018 om 1:50 Vieze oude vette patat in de kapsalon. En wel tomaat en kaas. Terwijl het duidelijk was aangegeven. Tomaat kon ik er nog afhalen maar de kaas....erg jammer. Vorige keer was beter. Wel fijn van de aparte bakjes in de rest van de bestelling!
15 aug 2018 om 19:40 Besteld, bezorging zou na ruim 60 minuten plaatsvinden, dus gebeld om de bestelling te annuleren, de bestelling zou er met 20 minuten zijn, en dat klopte, was heerlijk en warm ! Superservice!
15 aug 2018 om 12:49 Het eten was erg lekker, maar de bezorgtijd viel erg tegen. dit duurde ruim anderhalf uur!
15 aug 2018 om 0:09 2broodjes Döner besteld. Waarvan 1 broodje TE hard was en de ander mega zacht. Zelf een voorkeur voor ECHTE Turkse broodjes. Vlees was verder super en de bezorger ook
14 aug 2018 om 19:51 Snelle levering, eten was prima. Tot gauw!